TENTANG KAMI

VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD

VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD

VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD ialah pembekal pengawal keselamatan terkemuka di Malaysia. Ibu pejabat kami terletak di Selangor. Kami pakar dalam membekalkan pengawal keselamatan Gurkha tempatan dan elit yang sangat terlatih dan berkemahiran tinggi. Sebelum diambil untuk bekerja, pengawal kami melalui skrin keselamatan. Selain itu, kami menawarkan perkhidmatan pengawal Gurkha dari Nepal. Dalam memenuhi keperluan pelanggan, pengawal keselamatan kami boleh melaksanakan pelbagai tugas. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut.

Care ACCREDITED

PENYELESAIAN SEHENTI UNTUK KEPERLUAN KESELAMATAN LENGKAP

Dedikasi • Profesional • Disiplin

ONE-STOP SOLUTION FOR COMPLETE SECURITY REQUIREMENT

Pembekal Pengawal Keselamatan

Perkhidmatan Kami

Mengapa Pilih Kami

Pengurus dan pegawai keselamatan kami adalah bekas anggota Polis Diraja Malaysia, Penjara Malaysia dan Angkatan Tentera. Pengawal keselamatan kami boleh dibimbing dan dilatih oleh penyelia mereka untuk menjalankan sebarang misi dengan profesional.

Alertness Kewaspadaan

Honesty Kejujuran

Physical Fitness Kecergasan Fizikal

Good Communication Skills Kemahiran Berkomunikasi Yang Baik

 

Pasukan Pengawal Keselamatan Utama di Malaysia

Kami adalah syarikat perkhidmatan keselamatan yang dipercayai

Pakar Industri Terbaik

Secara statistiknya, syarikat kami terdiri daripada 65% Pengawal Bumiputera, 20% Pengawal India, 10% Pengawal Cina dan 5% pengawal kaum lain. Pengawal VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD. Pengawal kami berusia antara 20 hingga 59 tahun Fast & Effective Pantas Dan Berkesan.

Pantas Dan Berkesan

Pengurus dan Pegawai Keselamatan kami kebanyakannya daripada bekas Angkatan Tentera, Polis Diraja Malaysia dan Penjara Malaysia. Pegawai kami mampu membimbing dan melatih pengawal keselamatan kami untuk melakukan kerja profesional dalam apa jua tugasan.

Sistem Yang Fleksibel

Sebagai syarikat pengawal keselamatan, kami pakar dalam menyediakan pengawal Gurkha elit dan pengawal keselamatan tempatan yang terlatih dan pelbagai kemahiran serta pengawal keselamatan tempatan di Malaysia. Pengawal VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD diperiksa sebelum diambil bekerja. Kami juga menyediakan perkhidmatan pengawal Gurkha dari Nepal.

Panggilan Bebas Tol - 1300 222 121

Untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai perkhidmatan kami, sila hubungi kami.

Cari kami di
Facebook & Instagram