Bahasa: EN | BM |

TENTANG KAMI

PENYELESAIAN SEHENTI UNTUK KEPERLUAN KESELAMATAN LENGKAP

Dedikasi Profesional Disiplin

TENTANG KAMI

VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD

VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD ialah pembekal pengawal keselamatan terkemuka di Malaysia. Ibu pejabat kami terletak di Selangor. Kami pakar dalam membekalkan pengawal keselamatan Gurkha tempatan dan elit yang sangat terlatih dan berkemahiran tinggi. Sebelum diambil untuk bekerja, pengawal kami melalui skrin keselamatan. Selain itu, kami menawarkan perkhidmatan pengawal Gurkha dari Nepal. Dalam memenuhi keperluan pelanggan, pengawal keselamatan kami boleh melaksanakan pelbagai tugas.

VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD
VISI L.A. SECURITY FORCE SDN BHD

Pengurus dan pegawai keselamatan kami adalah bekas anggota Polis Diraja Malaysia, Penjara Malaysia dan Angkatan Tentera. Pengawal keselamatan kami boleh dibimbing dan dilatih oleh penyelia mereka untuk menjalankan sebarang misi dengan profesional.

LEMBAGA PENGARAH
Managing Director MOHD SAAD BIN TAIB - Managing Director Penolong Kanan Suruhanjaya 1 (SAC1) bersara yang berkhidmat dengan Polis Diraja Malaysia selama 36 tahun. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam hal Keselamatan Dalam Negeri. Sepanjang perkhidmatan beliau telah berkhidmat dalam Cawangan Khas, GD Pengurusan dan Pelantikan Perintah. Beliau bersara sebagai Pengarah Logistik di Bukit Aman.
Director CAPT. (R) MAZALAN BIN FADZIL - Director Pesara Angkatan Tentera Diraja Malaysia selama 7 tahun. Beliau Berkelulusan Maktab Tentera Diraja Sungai Besi ditauliahkan sebagai Pegawai Tentera dengan pangkat Leftenan 2. Beliau mempunyai pengalaman dalam Perkhidmatan Keselamatan dan Pengurusan Profesional selama lebih 30 tahun.
Director DATUK M. SHANKER RAJ AYANGER - Director Seorang pengamal keselamatan yang sangat berpengalaman yang telah berada dalam industri selama lebih daripada 22 tahun. Beliau lulus dari Universiti Newcastle dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Keselamatan pada tahun 2005 dan memperolehi Sarjana Sains dalam Pengurusan Keselamatan dari universiti yang sama pada tahun 2007. Beliau juga memperoleh Ijazah dalam bidang Fiqh dari Universiti Malaya pada tahun 2009. Seorang perintis dalam pengambilan Gurkha Nepal di Malaysia dan ahli kumpulan kerja serantau Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF).
CARTA ORGANISASI
Organnisation Cart